Náš kandidát na senátora

Jmenuji se Antonín Žirovnický, v Blansku žiji od malička a celý můj život je s tímto městem spajt. Zde jsem se oženil a se svou ženou vychoval dva skvělé syny, zde jsem podlehl kouzlu atletiky a později tance, kterému jsem se věnoval mimo jiné v místním Drahanu, a i když mě má profese odvane do sebevzdálenějších koutů našeho světa - do Blanska se vždy vracím s láskou, pýchou a těšením se. Blansko je můj domov.

Podnikám v oblasti obchodu s obuví, její výrobou i navrhováním, a protože jsem člověk, který když něco dělá, tak naplno - jsem i viceprezident České obuvnické a kožedělné asociace.

Do Senátu kandiduji s myšlením člověka, který téměř 30 let podniká a který vidí život z reálné stránky. Díky své profesi jsem spolupracoval s lidmi z téměř poloviny světa, viděl bídu i blahobyt, a o to více si vážím, že je můj domov Česká republika. Nelíbí se mi ale stávající situace a směr, kterým naše vláda tuto zemi vede. Rozhodl jsem se přestat jen kritizovat a aktivně se na potřebných změnách k lepšímu podílet. Vykrádání peněz ze zdravotnictví, přehnané čerpání prostředků ze zdravotních pojišťoven, nízké dotace v zemědělství, důchodová a sociální politika pro OSVČ a podnikatele, neustálý nedostatek peněz pro Domovy pro seniory, ústavy sociální péče, školy, mateřské školy. Také bytová politika mladých rodin a nutné změny v nákupu drahých energií včetně aktuálního cílenějšího rozdělování příspěvků na energie.. To všechno jsou témata, která, dáte-li mi svůj hlas, budu hájit ve váš prospěch, tedy ve prospěch slušných a pracujících lidí.

https://www.zirovnickydosenatu.cz/

https://www.facebook.com/zirovnickydosenatu

17. 8. 2022